Vorige pagina

BBL-traject

Handen uit de mouwen en gaan!

Neem contact op

Voor ons ben jij de toekomst!

Je hebt jouw vmbo-diploma op zak, tijd voor de volgende stap. Maar de hele dag met de neus in de boeken is niets voor jou. Met een BBL-traject, ook wel een leer-werktraject genoemd, combineer je werk en opleiding op een unieke manier. Je werkt met ons mee, ontvangt een salaris en tegelijkertijd volg je opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verbeteren van je vaardigheden en kennis.

Leer en groei bij Loohuis

Je combineert werken en leren; afhankelijk van je opleidingsniveau werk je vier dagen per week bij een van onze vestigingen en ga je één dag naar school. Wij werken samen met verschillende scholen en opleiders in de omgeving van onze vestigingen. Kies voor een traject gericht op elektrotechniek, werktuigkunde, beveiligingstechniek of gebouw automatisering. Op de werkplek word je persoonlijk begeleid door je werkplekbegeleider; een ervaren vakman welke je de kneepjes van het vak bijbrengt. Onze leerlingbegeleider begeleidt je bij het schoolproces. Samen maken we een succes van jouw opleiding en is er mogelijkheid voor een vaste baan met een mooi toekomstperspectief binnen ons familiebedrijf!

Bekijk de vacatures

Dagje meelopen?

Wil jij graag ervaren hoe het is om te werken in de technische sector? Dan is een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep dé manier om dit te ontdekken!

Tijdens een dagje meelopen krijg je de kans om mee te kijken met een ervaren vakman en te zien hoe het werk er in de praktijk aan toe gaat. Je kunt vragen stellen en meehelpen waar mogelijk. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en sfeer binnen ons bedrijf. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan verbonden.

Wil jij ook graag een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep? Neem dan contact met ons op en wij regelen het graag voor je!

Neem contact op

Jouw mogelijke groeipad

Dit is een van de mogelijke groeipaden binnen Loohuis Installatiegroep. Voor meer groeipaden bekijk onze loopbaanplanner.

BBL monteur

Monteur

Leidinggevend monteur

Werkvoorbereider binnendienst

Projectleider

Verhalen van studenten

Bekijk alle verhalen

Geen vacature, maar wel het 'Loohuis DNA'?

Dan zijn we toch nieuwsgierig naar wat jij kan! Stuur ons je open sollicitatie en wij kijken welke mogelijkheden er binnen de Loohuis familie voor jou zijn. Voor (jong) talent en gedreven vakmensen proberen we altijd een goede plek te vinden! Heb je nog vragen? Stel ze aan onze P&O medewerkers. De contactgegevens vind je hiernaast.

Open sollicitatie

Een keer koffie komen drinken?

Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie rustig bespreken waar jouw interesses liggen, wat je wellicht niet bevalt in jouw huidige werk en wat wij voor jou kunnen betekenen. Misschien een stap naar een mooie gezamenlijke toekomst. Dat is je toch een half uur waard? Wij maken in elk geval graag tijd voor je vrij.

Kop koffie komen drinken