Vorige pagina

Duaal traject

Werken en leren, de ideale combinatie

Neem contact op

Ontwikkel jezelf tot vakspecialist

Iedere dag in de schoolbanken voor een hbo-opleiding? Dat zie jij niet zo zitten. Maar ben je wel geïnteresseerd in het verdienen van geld, het vergaren van kennis en het werken in de technische sector? Wij bieden een unieke combinatie van praktijkervaring en theorie waarmee je jezelf kunt ontwikkelen tot een expert in de techniek. Met ons duaal-traject werk je deels bij ons bedrijf en krijg je de mogelijkheid om je hbo-diploma te behalen. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in de theorie, maar kun je deze ook meteen toepassen en verder ontwikkelen in de praktijk. Wij zoeken gemotiveerde en enthousiaste studenten die graag een technische carrière willen opbouwen.

Leer en groei bij Loohuis

Hoe ziet een duaal-traject er dan uit? Tijdens je hele studie, ga je één of twee dagen in de week naar school en werk je de overige dagen in ons familiebedrijf. Samen maken we jouw traject op maat. Je gaat aan de slag binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek of gebouw automatisering en volgt daarnaast een aansluitende studie die twee tot vier jaar duurt. Of je nu geïnteresseerd bent in het leiden van projecten, engineeren of modelleren, ons duaal-traject biedt voor iedereen volop kansen en uitdagingen. Op de werkplek word je persoonlijk begeleid door je werkplekbegeleider; een ervaren technicus die je de kneepjes van het vak bijbrengt.

Bekijk de vacatures

Dagje meelopen?

Wil jij graag ervaren hoe het is om te werken in de technische sector? Dan is een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep dé manier om dit te ontdekken!

Tijdens een dagje meelopen krijg je de kans om mee te kijken met een ervaren vakman en te zien hoe het werk er in de praktijk aan toe gaat. Je kunt vragen stellen en meehelpen waar mogelijk. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en sfeer binnen ons bedrijf. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan verbonden.

Wil jij ook graag een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep? Neem dan contact met ons op en wij regelen het graag voor je!

Neem contact op

Jouw mogelijke groeipad bij Loohuis

Dit is een van de mogelijke groeipaden binnen Loohuis Installatiegroep. Voor meer groeipaden bekijk onze loopbaanplanner.

Meewerken werkvoorbereiding

Start hbo-opleiding (Bijv. Technische bedrijfskunde)

Engineer / Projectleider

Behalen hbo-opleiding

Teamleider / Vestigingsleider

Verhalen van studenten

Bekijk alle verhalen

Geen vacature, maar wel het 'Loohuis DNA'?

Dan zijn we toch nieuwsgierig naar wat jij kan! Stuur ons je open sollicitatie en wij kijken welke mogelijkheden er binnen de Loohuis familie voor jou zijn. Voor (jong) talent en gedreven vakmensen proberen we altijd een goede plek te vinden! Heb je nog vragen? Stel ze aan onze P&O medewerkers. De contactgegevens vind je hiernaast.

Open sollicitatie

Een keer koffie komen drinken?

Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie rustig bespreken waar jouw interesses liggen, wat je wellicht niet bevalt in jouw huidige werk en wat wij voor jou kunnen betekenen. Misschien een stap naar een mooie gezamenlijke toekomst. Dat is je toch een half uur waard? Wij maken in elk geval graag tijd voor je vrij.

Kop koffie komen drinken