Vorige pagina

Zij-instroomtraject

Maak een carrière switch naar de techniek!

Neem contact op

Misschien ligt jouw toekomst wel in de techniek

Doe je nu heel ander werk, maar ligt jouw uitdaging én toekomst misschien wel in de techniek? Overweeg dan een zij-instroomtraject in de techniek! Je combineert werken en leren, zodat je gelijk in de praktijk aan het werk kan en niet weer volledig de schoolbanken in hoeft.

Het omscholen naar een carrière in de techniek betekent niet alleen dat je nieuwe vaardigheden op doet, maar ook dat je deel uitmaakt van een groeiende en dynamische branche. Door de snelle technologische vooruitgang is er altijd ruimte voor nieuwe innovaties en jouw ideeën. Dit maakt de techniek een branche vol kansen en mogelijkheden.

Leer en groei bij Loohuis

Hoe ziet een zij-instroomtraject er dan uit? Samen maken we jouw traject op maat. Op basis van je huidige vaardigheden en je interesses wordt jouw leertraject samengesteld dat aansluit bij je persoonlijke en professionele doelen. Dit kan variëren van korte cursussen tot een volwaardige opleiding. Je krijgt de kans om je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk toe te passen. Of je nu geïnteresseerd bent om aan de slag te gaan als monteur, calculator of werkvoorbereider, ons zij-instroomtraject biedt voor iedereen volop kansen en uitdagingen.

Je vult jouw werkweek bij ons op de werkvloer door vier werkdagen praktijkervaring op te doen en één dag theorie. Je bent meteen onderdeel van het team en wordt begeleid om zelfstandig te werken. Op de werkplek word je persoonlijk begeleid door je praktijkbegeleider; een ervaren vakman die je de kneepjes van het vak bijbrengt.

Bekijk de vacatures

Dagje meelopen?

Wil jij graag ervaren hoe het is om te werken in de technische sector? Dan is een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep dé manier om dit te ontdekken!

Tijdens een dagje meelopen krijg je de kans om mee te kijken met een ervaren vakman en te zien hoe het werk er in de praktijk aan toe gaat. Je kunt vragen stellen en meehelpen waar mogelijk. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en sfeer binnen ons bedrijf. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan verbonden.

Wil jij ook graag een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep? Neem dan contact met ons op en wij regelen het graag voor je!

Neem contact op

Jouw mogelijke groeipad bij Loohuis Service

Dit is een van de mogelijke groeipaden binnen Loohuis Installatiegroep. Voor meer groeipaden bekijk onze loopbaanplanner.

Onderhoudsmonteur

Servicemonteur

Service coördinator

Verhalen van studenten

Bekijk alle verhalen

Geen vacature, maar wel het 'Loohuis DNA'?

Dan zijn we toch nieuwsgierig naar wat jij kan! Stuur ons je open sollicitatie en wij kijken welke mogelijkheden er binnen de Loohuis familie voor jou zijn. Voor (jong) talent en gedreven vakmensen proberen we altijd een goede plek te vinden! Heb je nog vragen? Stel ze aan onze P&O medewerkers. De contactgegevens vind je hiernaast.

Open sollicitatie

Een keer koffie komen drinken?

Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie rustig bespreken waar jouw interesses liggen, wat je wellicht niet bevalt in jouw huidige werk en wat wij voor jou kunnen betekenen. Misschien een stap naar een mooie gezamenlijke toekomst. Dat is je toch een half uur waard? Wij maken in elk geval graag tijd voor je vrij.

Kop koffie komen drinken