Vorige pagina

Traineeships

Wil je je carrière een kickstart geven?

Neem contact op

Word een expert in jouw vakgebied

Een traineeship in de techniek is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien als professional. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten, te leren van ervaren technici en te bouwen aan een innovatieve carrière in de techniek. Je krijgt niet alleen de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren, maar ook om te ontdekken welke richting in de techniek het beste bij je past.

Leer en groei bij Loohuis

Hoe ziet een traineeship er dan uit? Het traineeship duurt over het algemeen twee jaar, en in die tijd werk je fulltime bij een van onze vestigingen. Samen maken we jouw traject op maat. Op basis van je huidige vaardigheden en je interesses wordt jouw leertraject samengesteld dat aansluit bij je persoonlijke en professionele doelen. Dit kan variëren van korte cursussen tot een volwaardige opleiding.

Je wordt begeleid door een studiecoach die je helpt bij het ontwikkelen van je vaardigheden en kennis, en die je ondersteunt bij het realiseren van je doelen. Of je nu geïnteresseerd bent in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiligingstechniek of gebouw automatisering, ons traineeship biedt voor iedereen volop kansen en uitdagingen!

Je bent meteen onderdeel van het team en wordt begeleid om zelfstandig te werken. Op de werkplek word je persoonlijk begeleid door je werkplekbegeleider; een ervaren technicus welke je de kneepjes van het vak bijbrengt.

Bekijk de vacatures

Dagje meelopen?

Wil jij graag ervaren hoe het is om te werken in de technische sector? Dan is een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep dé manier om dit te ontdekken!

Tijdens een dagje meelopen krijg je de kans om mee te kijken met een ervaren vakman en te zien hoe het werk er in de praktijk aan toe gaat. Je kunt vragen stellen en meehelpen waar mogelijk. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en sfeer binnen ons bedrijf. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan verbonden.

Wil jij ook graag een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep? Neem dan contact met ons op en wij regelen het graag voor je!

Neem contact op

Jouw mogelijke groeipad bij Loohuis

Dit is een van de mogelijke groeipaden binnen Loohuis Installatiegroep. Voor meer groeipaden bekijk onze loopbaanplanner.

Monteur

Behalen MIT

Werkvoorbereider

Engineer / Projectleider

Behalen HIT

Verhalen van studenten

Bekijk alle verhalen

Geen vacature, maar wel het 'Loohuis DNA'?

Dan zijn we toch nieuwsgierig naar wat jij kan! Stuur ons je open sollicitatie en wij kijken welke mogelijkheden er binnen de Loohuis familie voor jou zijn. Voor (jong) talent en gedreven vakmensen proberen we altijd een goede plek te vinden! Heb je nog vragen? Stel ze aan onze P&O medewerkers. De contactgegevens vind je hiernaast.

Open sollicitatie

Een keer koffie komen drinken?

Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie rustig bespreken waar jouw interesses liggen, wat je wellicht niet bevalt in jouw huidige werk en wat wij voor jou kunnen betekenen. Misschien een stap naar een mooie gezamenlijke toekomst. Dat is je toch een half uur waard? Wij maken in elk geval graag tijd voor je vrij.

Kop koffie komen drinken