Vorige pagina

Leerling 3 havo/technasium

Ontdek jouw talenten in onze technische wereld!

Neem contact op

Wil je liever nu al aan de slag in de techniek?

Ben je bezig met je havo/vwo-opleiding of zit je momenteel op het technasium? Maar is alleen maar leren toch niet wat voor jou? Wij bieden je graag de kans om leren én werken te combineren binnen ons innovatieve familiebedrijf.


Leer en groei bij Loohuis

Samen met jou gaan we op zoek naar jouw interesse in de techniek en maken we samen een leertraject op maat, zodat je bij ons aan de slag kunt. Zo breng je jouw passie voor techniek gelijk tot uiting en ben je zeker van goede begeleiding door ervaren vakmensen én van volop groei- en toekomstmogelijkheden in ons bedrijf.

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als monteur, werkvoorbereider, tekenaar, engineer of misschien wel BIM-modelleur, afhankelijk waar jouw interesse in de techniek ligt!

Bekijk de vacatures

Dagje meelopen?

Wil jij graag ervaren hoe het is om te werken in de technische sector? Dan is een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep dé manier om dit te ontdekken!

Tijdens een dagje meelopen krijg je de kans om mee te kijken met een ervaren vakman en te zien hoe het werk er in de praktijk aan toe gaat. Je kunt vragen stellen en meehelpen waar mogelijk. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en sfeer binnen ons bedrijf. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan verbonden.

Wil jij ook graag een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep? Neem dan contact met ons op en wij regelen het graag voor je!

Neem contact op

Jouw mogelijke groeipad bij Loohuis

Dit is een van de mogelijke groeipaden binnen Loohuis Installatiegroep. Voor meer groeipaden bekijk onze loopbaanplanner.

BBL-monteur

Eerste monteur

Leidinggevend monteur

Werkvoorbereiding

Verhalen van studenten

Bekijk alle verhalen

Geen vacature, maar wel het 'Loohuis DNA'?

Dan zijn we toch nieuwsgierig naar wat jij kan! Stuur ons je open sollicitatie en wij kijken welke mogelijkheden er binnen de Loohuis familie voor jou zijn. Voor (jong) talent en gedreven vakmensen proberen we altijd een goede plek te vinden! Heb je nog vragen? Stel ze aan onze P&O medewerkers. De contactgegevens vind je hiernaast.

Open sollicitatie

Een keer koffie komen drinken?

Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie rustig bespreken waar jouw interesses liggen, wat je wellicht niet bevalt in jouw huidige werk en wat wij voor jou kunnen betekenen. Misschien een stap naar een mooie gezamenlijke toekomst. Dat is je toch een half uur waard? Wij maken in elk geval graag tijd voor je vrij.

Kop koffie komen drinken