Vorige pagina

Stage en afstuderen

Kom leren in onze wereld van techniek!

Neem contact op

Jouw technische afstudeerplek

Afstuderen binnen de techniek is een unieke kans om jouw technische kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en een bijdrage te leveren aan de technische branche. Het is een stap naar een succesvolle carrière en een kans om jezelf te laten zien en te groeien. Wij willen investeren in jouw toekomst en vinden het belangrijk jou de kans te geven om je te ontwikkelen naar een baan in de techniek. Al onze vestigingen hebben plaats voor afstudeerders en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Leer en groei bij Loohuis

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die willen afstuderen in de techniek. Dat kan in de verschillende vakgebieden zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde of gebouw automatisering. We bieden een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar je de kans krijgt om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien. Je krijgt de ruimte om jouw ideeën en oplossingen te presenteren en te implementeren. Op de werkplek word je persoonlijk begeleid door je werkplekbegeleider; een ervaren technicus die je de kneepjes van het vak bijbrengt. Onze studiebegeleider begeleidt je bij het leertraject. Samen maken we een succes van jouw afstuderen.

Normaal gesproken ben je vijf dagen per week bezig met je afstudeerproject bij een van onze vestigingen, maar af en toe een dag thuiswerken is ook mogelijk. Lijkt het je leuk om mee te werken tijdens je afstuderen? Dit valt ook te bespreken!

Wil je na het afstuderen ontdekken wat jij écht leuk werk vindt? Kies dan voor een traineeship of duaal-leertraject. Ook die bieden we bij Loohuis aan.

Innovatiehub Tubbergen

Wij werken samen met de Innovatiehub Tubbergen. De Innovatiehub biedt uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan voor mbo, hbo- en wo studenten van verschillende opleidingen. Met locaties in Fleringen, Reutum, Tubbergen en een vestiging in Almelo wordt aan jou de unieke kans geboden om aan de slag te gaan binnen je eigen regio.

Bekijk de vacatures

Dagje meelopen?

Wil jij graag ervaren hoe het is om te werken in de technische sector? Dan is een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep dé manier om dit te ontdekken!

Tijdens een dagje meelopen krijg je de kans om mee te kijken met een ervaren vakman en te zien hoe het werk er in de praktijk aan toe gaat. Je kunt vragen stellen en meehelpen waar mogelijk. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en sfeer binnen ons bedrijf. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan verbonden.

Wil jij ook graag een dagje meelopen bij Loohuis Installatiegroep? Neem dan contact met ons op en wij regelen het graag voor je!

Neem contact op

Jouw mogelijke groeipad bij Loohuis

Dit is een van de mogelijke groeipaden binnen Loohuis Installatiegroep. Voor meer groeipaden bekijk onze loopbaanplanner.

Afstuderen

Traineeship / Duaal-traject

Vaste baan

Verhalen van studenten

Bekijk alle verhalen

Geen vacature, maar wel het 'Loohuis DNA'?

Dan zijn we toch nieuwsgierig naar wat jij kan! Stuur ons je open sollicitatie en wij kijken welke mogelijkheden er binnen de Loohuis familie voor jou zijn. Voor (jong) talent en gedreven vakmensen proberen we altijd een goede plek te vinden! Heb je nog vragen? Stel ze aan onze P&O medewerkers. De contactgegevens vind je hiernaast.

Open sollicitatie

Een keer koffie komen drinken?

Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie rustig bespreken waar jouw interesses liggen, wat je wellicht niet bevalt in jouw huidige werk en wat wij voor jou kunnen betekenen. Misschien een stap naar een mooie gezamenlijke toekomst. Dat is je toch een half uur waard? Wij maken in elk geval graag tijd voor je vrij.

Kop koffie komen drinken