Leren bij Loohuis

Welkom bij de familie

Bij Loohuis Installatiegroep is er voor iedereen een passend leertraject in onze technische sector te vinden. Of je nu net van school komt en aan de slag wil als leerling, jezelf wil omscholen of jezelf verder wil ontwikkelen. Wij bieden verschillende mogelijkheden om samen aan jouw carrière te bouwen.

Wij werken samen met verschillende scholen en opleiders in de buurt van onze vestigingen. Zo zorgen wij ervoor dat jij de beste begeleiding en ondersteuning krijgt op zowel de werkplek als tijdens het schoolproces. Samen maken we een succes van jouw opleiding en jouw toekomst in de techniek. En het mooie is: als je jouw traject bij ons succesvol afrondt, dan bieden wij jou graag een vaste baan aan met mooie toekomstperspectieven binnen ons gezellige familiebedrijf.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek welk leertraject bij jou past en zet samen met ons de eerste stap naar een prachtige carrière in de techniek!

Bekijk de loopbaanplanner
Bekijk onze leertrajecten

Verhalen van studenten

Bekijk alle verhalen

Geen vacature, maar wel het 'Loohuis DNA'?

Dan zijn we toch nieuwsgierig naar wat jij kan! Stuur ons je open sollicitatie en wij kijken welke mogelijkheden er binnen de Loohuis familie voor jou zijn. Voor (jong) talent en gedreven vakmensen proberen we altijd een goede plek te vinden! Heb je nog vragen? Stel ze aan onze P&O medewerkers. De contactgegevens vind je hiernaast.

Open sollicitatie

Een keer koffie komen drinken?

Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie rustig bespreken waar jouw interesses liggen, wat je wellicht niet bevalt in jouw huidige werk en wat wij voor jou kunnen betekenen. Misschien een stap naar een mooie gezamenlijke toekomst. Dat is je toch een half uur waard? Wij maken in elk geval graag tijd voor je vrij.

Kop koffie komen drinken