Vorige pagina

Stages en afstuderen

Kom leren in onze wereld van techniek!

Stages en afstuderen

Zit jij op het vmbo of mbo en ga je stage lopen? Of ben jij als hbo-/wo-student op zoek naar een afstudeeropdracht? Wij bieden je graag die kans! Loohuis investeert in jouw toekomst en vindt het belangrijk jou de kans te geven om je te oriënteren en te ontwikkelen voor een baan in de techniek. Daarom bieden wij de leerlingen van basisscholen, vmbo, mbo en hbo gastlessen, bedrijfsbezoeken, meeloopdagen en meewerkstages aan. Daarnaast neemt Loohuis Installatiegroep op lokaal niveau deel aan techniekdagen.

Tijdens je stage krijg je de ruimte om Loohuis Installatiegroep als bedrijf te leren kennen, om te zien en te ervaren wat het mooie vak van installatietechniek inhoudt. Je bent uitvoerend bezig en wordt behandeld als een volwaardig collega van het team. Voor stages geldt dat je persoonlijk wordt begeleid door een ervaren werkplekbegeleider en onze leerlingbegeleider van Loohuis Installatiegroep.

BOL | PIE | SNUFFEL | INNOVATIEHUB

De (v)mbo-scholen in onze omgeving bieden verschillende soorten stages aan. Bij de beroepsopleidende leerweg (BOL) breng je het grootste deel van je opleiding door op school en ga je een aantal weken stage lopen. Ben jij een vmbo-leerling met het PIE-profiel (Produceren-Installeren-Energie)? Dan loop je één dag per week stage. Soms wordt dit ook een snuffelstage genoemd.

Tevens bieden wij hbo- en wo-studenten de mogelijkheid om een (afstudeer-)opdracht bij ons uit te voeren. Dit loopt via innovatiehubtubbergen.nl.
Loohuis Installatiegroep vormt samen drie andere bedrijven uit de gemeente Tubbergen, Bouwmetaal, Loogisch en Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering, de InnovatieHub Tubbergen. Uit deze verbinding tussen ondernemerschap en onderwijs ontstaan innovatieve stage- en afstudeeropdrachten voor diverse opleidingsrichtingen en onderwijsniveaus.

Betaald leren en werken

Een BBL- , duaaltraject of traineeship volgen? Als zij-instromer, 3 havo- of technasiumleerling jouw kans pakken in ons innovatieve bedrijf?

Verhalen van medewerkers

Team P&O helpt je graag!